Blog of artikel insturen

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om voor Mamamentje te schrijven!

Mamamentje is altijd op zoek naar nieuwe artikelen en blogs om op de website te plaatsen.

Je kunt als expert rondom het moederschap of ervaringsexpert schrijven over alles wat jij belangrijk vindt rondom het moederschap. Hierdoor gaat er meer diversiteit ontstaan over wat er te vinden is op het internet!

Wat wil jij dat er doorgegeven wordt?

Waar wil jij meer aandacht voor?

Wat wil jij kwijt aan de wereld?

Wat vind je belangrijk dat een andere mama leest? 

Pak je podium!

Je krijgt een link naar je website en/of Instagram en Facebook als je deze achter laat! Plus wat je hebt ingestuurd zal worden gedeeld op de social media van Mamamentje. Allemaal extra exposure voor jezelf en je onderneming. Het wordt uiteraard erg gewaardeerd als je hetzelfde voor Mamamentje doet. Maar dat is geen verplichting.

Liever nog eerst even contact met mij? Even overleggen of checken of dit op Mamamentje geplaatst kan worden? Stuur dan een berichtje naar desiree@mamamentje.nl

Liefs, Désirée

Kleine lettertjes:

  • Artikelen en blogs worden onder je eigen naam gepubliceerd. Daarom kun je alleen een blog insturen als je een account hebt en de expert status hebt. In de toekomst wordt het mogelijk gemaakt om je artikelen zelf aan te passen en nieuwe toevoegen. Als je op opslaan en later doorgaan kiest dan krijg je een link in je mail waarmee ook verder kunt gaan. 
  • De schrijver is verantwoordelijk dat wat zij schrijft klopt, het liefst met wetenschappelijke onderbouwing. In geen geval is Mamamentje aansprakelijk voor onjuistheden welke de schrijver maakt. Het platform controleert zover haalbaar of dat wat geschreven wordt klopt. Echter gaat het platform uit van de expertise van de expert. Als het een mening betreft die niet wetenschappelijk wordt onderbouwd dan wordt de schrijver verzocht om dit uitdrukkelijk te vermelden. 
  • Wil je anoniem je verhaal doen? Neem dan contact op met Désirée
  • Artikelen of blogs die geschreven zijn om expres te shockeren, sensatiebelust of niet respectvol zijn worden niet geplaatst of kunnen verwijderd worden door de redactie van Mamamentje.
  • Indien je artikel of blog identiek ook op een ander platform is geplaatst, dan zal deze hier verwijdert worden of niet worden geplaatst. Twijfel je of het uniek genoeg is omdat je het hebt aangepast voor een groot gedeelte? Neem dan voor de zekerheid even contact op met Désirée.
  • Het staat je vrij om het artikel of de blog te laten verwijderen. Het blijft jouw verhaal en jij bepaalt of het hier blijft staan. Tenzij het stuk in opdracht van Mamamentje is gemaakt (vrijwillig of betaald), dan gaat het auteursrecht over naar Mamamentje. Maar dan nog kun je even overleggen dat je het toch liever verwijdert wilt hebben.

Hieronder staan de velden die ingevuld kunnen worden voor je blog op het platform.

Let op: momenteel is het niet mogelijk om het blog zelf aan te passen nadat je het hebt ingestuurd. 

Let op: er staat geen kader om de grote tekstvelden. Hier wordt aangewerkt dat deze wel zichtbaar worden. Je kunt het formulier wel invullen en de velden onder de tekst worden doorgezonden. 

Je kunt alleen een blog insturen als je bent ingelogd.