Communicatie rondom de bevalling

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

Zonder communicatie is het niet mogelijk om een bevalling te hebben waar de bevallende vrouw de belangrijkste beslisser is. Vrouwen willen tegenwoordig het moederschap en de bevalling niet zomaar over zich heen laten komen. Ze willen meer: een goede moeder worden, een leuke partner blijven en ook dingen voor zichzelf zoals werken en vriendschappen onderhouden.

Én een bevalling zoals zij deze voor ogen hebben. Ja, natuurlijk realiseren ze zich dat een bevalling niet te plannen valt. Sommige zaken gaan zoals ze gaan. Het is lastig om grip te krijgen op wat er komen gaat. Vooral als je belangrijke beslissingen gaat maken rondom het moederschap en de geboorte van je kind. Daar kun je best wel wat hulp bij gebruiken.

Mijn missie

Wat ik bij (aankomende) moeders vaak zie is dat ze overstromen met liefde voor hun kind, maar onzeker zijn over wat het moederschap nu inhoud. Dat is ook geen gemakkelijke vraag en een hele zoektocht. Het is belangrijk om uiteindelijk te weten waar je voor staat als vrouw, moeder en als gezin. Daar wordt je weerbaar van en je kunt hierop terugvallen ook als je tegenwind ervaart. Communicatie speelt altijd een belangrijke rol. Dat is namelijk dé manier om over te brengen waar men voor staat.

Hoe krijg je grip op alles wat er voor, tijdens en na de geboorte gebeurt?

Een geboorteplan maken is iets wat de laatste jaren steeds vaker wordt gedaan. Het helpt om de gedachten op een rij te krijgen en de omgeving duidelijk te maken wat de wensen zijn rondom de geboorte. Geboorteplan.online kan hierbij helpen. Keuzes die gemaakt kunnen worden komen allemaal op een laagdrempelige manier aan bod en aan het einde kun jij een overzichtelijk geboorteplan uitprinten.

Download nu het e-book voor 5 euro korting op het online geboorteplan. Je betaalt dan niet 19,50 maar slechts 14,50.  

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][et_bloom_inline optin_id=”optin_17″][/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Dit stuk heeft ook in de krant gestaan:

Link naar het blad ‘de Molen’

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Gerelateerde Artikelen

Waarom een doula?

Een doula is er voor de volle 100% voor de moeder (en eventueel haar partner). Een doula luistert altijd naar de moeder en in haar aanwezigheid is zij geruststellend. Ze zorgt voor een vertrouwensband en een goede voorbereiding op de geboorte. De doula steunt de moeder in haar keuzes en zal haar aan deze keuzes herinneren wanneer zij bang is of twijfelt. De doula ziet de moeder, zoals zij echt is. Ze begrijpt de reis die de moeder doormaakt en moedigt het vertrouwen van de moeder aan en zet de moeder in haar kracht. Ze verzacht de pijn met haar aanraking, haar woorden of alleen met haar ogen. Een doula ís er.

Deel 3 – Door het sporten voelde ik me weer Iris (en sexy ;-)

Het moederschap heeft mij veranderd. Jou ook? Ik vind het best lastig om me naast moeder ook vooral Iris te voelen. Door te bewegen met liefde vind ik haar weer terug. Altijd. En dat is niet zo vanzelfsprekend, want die vrouw was ik echt kwijt na mijn eerste zwangerschap. En toen ik haar weer had gevonden, werd ik zwanger van mijn tweede. En kreeg ik bekkenbodemklachten. Wow, ik kwam er achter hoeveel invloed klachten hebben op het gevoel je niet sterk, mooi, sexy te voelen.

#metime #selfcare en andere kreten

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”] Helemaal hot and happening. #metime claimen. Het zorgt voor meer ontspanning. Dat je je…