Content insturen

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om via Mamamentje jezelf te profileren en/of te schrijven! Mamamentje wil jou een podium bieden aan de hand van blog, vlogs, podcasts, quotes, e-book aankondigingen van challenges, cursussen en eigen groepen. In de toekomst zal hier ook nog uitbreiding op komen zodat jij ook jouw online cursus of training kunt gaan toevoegen en zelfs kunt gaan geven via het platform!

Je kunt als professional rondom het moederschap schrijven over alles wat jij belangrijk vindt rondom het moederschap. Hierdoor gaat er meer diversiteit ontstaan over wat er te vinden is op het internet! Ga jij de mama’s helpen in de jungle van het ouderschap?

Pak je podium!

Allemaal extra exposure voor jezelf en je onderneming. Het wordt uiteraard erg gewaardeerd als je hetzelfde voor Mamamentje doet. Zo kunnen we optimaal samen groeien!

Liever nog eerst even contact met mij? Even overleggen of checken of het op Mamamentje geplaatst kan worden? Stuur dan een berichtje naar desiree@mamamentje.nl of bekijk de pagina (als je bent ingelogd) over de verschillende pakketten voor meer informatie over de mogelijkheden.

Liefs, Désirée

Wat wil jij dat er doorgegeven wordt? Waar wil jij meer aandacht voor? Wat wil jij kwijt aan de wereld? Wat vind je belangrijk dat een andere mama leest? 


Verschillende content items insturen

Blog/Vlog/Podcast/Quote

Vaak het meest laagdrempelige om een blog in te sturen. Wel vraag ik je om deze blog zo uniek mogelijk te maken voor Mamamentje. Waarbij je uiteraard een blog die je op je eigen website hebt geplaatst als basis kunt gebruiken.

E-book

Wil jij nog meer zichtbaarheid en dat moeders jou beter leren kennen? Plaats dan jouw e-book of fysieke boek. De gegevens die moeders achterlaten als je ze jouw e-book downloaden worden uiteraard met je gedeeld.

Evenement of webinar

Organiseer jij gratis evenementen? Bijvoorbeeld een 1 of meerdaagse challenges zodat moeders direct met jou aan de slag kunnen? Een mamacafé of cursus? Webinar?
Laat van je horen!

Het is nu zelfs mogelijk om je eigen Zoom account te koppelen aan een afgesloten groep op het platform.

Cursus

Jouw cursus of training via het platform beschikbaar stellen en laten boeken?
Je kunt de cursus of training nog niet online uploaden, je hebt hier extra rechten voor nodig. Wil jij dit? Tof, ik ben nog op zoek naar een aantal pioniers die dit willen gaan doen.
Neem contact op met Désirée voor meer uitleg.Diensten en pakketten van Mamamentje