Content insturen

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om via Mamamentje jezelf te profileren en/of te schrijven! Mamamentje wil jou een podium bieden aan de hand van blog, vlogs, podcasts, quotes, e-book en challenges. In de toekomst zal hier ook nog uitbreiding op komen zodat jij ook jouw online cursus of training kunt gaan toevoegen en zelfs kunt gaan geven via het platform!

Je kunt als professional rondom het moederschap of ervaringsexpert schrijven over alles wat jij belangrijk vindt rondom het moederschap. Hierdoor gaat er meer diversiteit ontstaan over wat er te vinden is op het internet!

Wat wil jij dat er doorgegeven wordt? Waar wil jij meer aandacht voor? Wat wil jij kwijt aan de wereld? Wat vind je belangrijk dat een andere mama leest? 

Pak je podium!

Wat je hebt ingestuurd zal worden gedeeld op de social media van Mamamentje. Allemaal extra exposure voor jezelf en je onderneming. Het wordt uiteraard erg gewaardeerd als je hetzelfde voor Mamamentje doet. Maar dat is geen verplichting.

Liever nog eerst even contact met mij? Even overleggen of checken of dit op Mamamentje geplaatst kan worden? Stuur dan een berichtje naar desiree@mamamentje.nl

Liefs, Désirée


Verschillende type content insturen

Vaak het meest laagdrempelige om een blog in te sturen. Wel vraag ik je om deze blog zo uniek mogelijk te maken voor Mamamentje. Waarbij e uiteraard een blog die je op je eigen website hebt geplaatst als basis kunt gebruiken.

Kort en bondig jouw kennis of gedachten delen via socials van Mamamentje? Dat kan op deze manier

Wil jij nog meer zichtbaarheid en dat moeders jou beter leren kennen? Plaats dan jouw e-book. De gegevens die moeders achterlaten als je ze jouw e-book downloaden worden uiteraard met je gedeeld.

De eerste 15 e-books worden tot en met augustus gratis geplaatst.

Organiseer jij challenges? 1 of meerdaagse challenges zodat moeders direct met jou aan de slag kunnen? Laat het weten!

De eerste 15 challenges worden gratis geplaatst!

Toffe webinar waar je moeders voor wilt uitnodigen om jouw kennis te delen? Gaaf!

Er zijn zelfs ontwikkelingen dat je het via zoom op het platform kunt gaan hosten. Voor nu kun je het aanmaken als een evenement net zoals je het als een challenge zou invoeren.

Hier geldt ook dat de eerste 15 webinars gratis zullen worden geplaatst!

Jouw cursus of training via het platform beschikbaar stellen en laten boeken?

Yes, dat kan ook al bijna! Welke vorm dit gaat krijgen wordt de komende maanden duidelijk!

Kleine lettertjes

  • Artikelen en blogs worden onder je eigen naam gepubliceerd. Daarom kun je alleen een blog insturen als je een account hebt en de professional status hebt. In de toekomst wordt het mogelijk gemaakt om je artikelen zelf aan te passen en nieuwe toevoegen. Als je op opslaan en later doorgaan kiest dan krijg je een link in je mail waarmee ook verder kunt gaan. 
  • De schrijver is verantwoordelijk dat wat zij schrijft klopt, het liefst met wetenschappelijke onderbouwing. In geen geval is Mamamentje aansprakelijk voor onjuistheden welke de schrijver maakt. Het platform controleert zover haalbaar of dat wat geschreven wordt klopt. Echter gaat het platform uit van de expertise van de professional. Als het een mening betreft die niet wetenschappelijk wordt onderbouwd dan wordt de schrijver verzocht om dit uitdrukkelijk te vermelden. 
  • Wil je anoniem je verhaal doen? Neem dan contact op met Désirée
  • Artikelen of blogs die geschreven zijn om expres te shockeren, sensatiebelust of niet respectvol zijn worden niet geplaatst of kunnen verwijderd worden door de redactie van Mamamentje.
  • Indien je artikel of blog identiek ook op een ander platform is geplaatst, dan zal deze hier verwijdert worden of niet worden geplaatst. Twijfel je of het uniek genoeg is omdat je het hebt aangepast voor een groot gedeelte? Neem dan voor de zekerheid even contact op met Désirée.
  • Het staat je vrij om het artikel of de blog te laten verwijderen. Het blijft jouw verhaal en jij bepaalt of het hier blijft staan. Tenzij het stuk in opdracht van Mamamentje is gemaakt (vrijwillig of betaald), dan gaat het auteursrecht over naar Mamamentje. Maar dan nog kun je even overleggen dat je het toch liever verwijdert wilt hebben.