De transitie van mamacoach naar mamaplatform

Desiree Graste - de transitie van mamacoach naar mamaplatform

Wat vind ik dit leuk en spannend tegelijkertijd om in de wereld te slingeren..

De kogel is door de kerk. Ik ga het doen. Loslaten. Je weet waarschijnlijk dat ik begonnen ben met Mamamentje om zwangere en moeders te coachen in een flexibel & stabiel moederschap. Daarnaast heb ik ook een tool ontwikkeld om online, op een eenvoudige manier, je geboorteplan samen te stellen.

Ik geloof nog steeds heel heel diep in een flexibel en wendbaar ouderschap. Kort gezegd een ‘Agile’ ouderschap.

Maar het leven is keuzes maken. En ik sta nu wederom op een punt in mijn leven om nieuwe keuzes te maken.

Ik wil in mijn leven zoveel mogelijk impact maken om zoveel mogelijk mensen te helpen in en rondom het ouderschap.

Ja, dat kan als mamacoach.

Maar eerlijk gezegd, naast dat ik er enorm veel voldoening hieruit haal, ben ik mijzelf behoorlijk tegen gekomen. Ik hou mij iedere dag bezig met wat ik ontzettend leuk en fijn vind. Het moederschap. Nog steeds vind ik de transitie naar het moederschap wonderbaarlijk, geweldig tof, niet altijd even makkelijk, maar zou geen aspect ervan willen missen. Ik wil blijven doorgeven dat de tropenjaren ook écht leuk kunnen zijn.

Desiree Graste van mamacoach naar mamaplatform

Ondernemerschap is je kwetsbaar durven op te stellen

Ondernemerschap is er voor gaan met al je passie.

De drive hebben om toegevoegde waarde te leveren aan het leven van anderen. Ik heb dat van dichtbij mogen meemaken als ondernemer.

Ik zie ook elke dag de prachtige ondernemers, waar ik al dan niet persoonlijk contact mee heb, hun diensten aanprijzen. Maar ook strugglen om die moeder te bereiken die haar hulp zo ontzettend nodig heeft.

Aan de andere kant zie ik en spreek ik moeders die aan het stoeien zijn, op de vele aspecten in en rondom het moederschap en de opvoeding van hun baby en/of kind. Ze weten vaak wel dat ze extra steun in de rug kunnen gebruiken, maar wie dan, of hoe dan, dit moet je toch gewoon zonder extra hulp van een professional kunnen? Hmm..

Ready? De volgende transitie.

Van mamacoach naar mamaplatform voor jou.

Voor als je mama, mamaexpert of beide bent. Ik ga ben van plan om iets moois voor jullie te creëren.

Daar heb ik jullie hulp bij nodig. Want het laatste wat ik wil is sh*t gaan lanceren. Iets gaan maken waarvan ik denk dat jullie nodig hebben, maar dat dat helemaal niet zo is. Ik wil iets neerzetten waar jullie behoefte aan hebben.

Wil je mij helpen? Wil jij de enquête invullen die je hieronder kunt vinden?
Het duurt maar een minuutje of drie en je helpt niet alleen mij maar in de toekomst ook de vele ondernemers en mama’s die ik wil gaan verbinden met elkaar..

Alvast super bedankt voor jullie hulp!

Liefs, Désirée

Gerelateerde Artikelen

What you need to know to get off to a good start with Infant Communication

Infant Communication is a parenting tool based on baby sign language. It’s unique in that you can start to apply this method from the day your baby is born.

First you can learn your newborn baby’s body language and understand when they are hungry, tired or need to pee before they start crying. You will be able to respond to them appropriately, creating a strong bond and developing trust right from the beginning. This can make those first days and weeks much less stressful.

Hoe een angststoornis invloed op het mama zijn heeft

Om met mijn angststoornis te kunnen leven leef ik vrij gestructureerd en als er iets wat je niet kan, zeker in het begin is gestructureerd leven met een baby. Gestructureerd leven was en is mijn volgende uitdaging. Als ik even denk hem door te hebben en voor m’n gevoel een regelmaat heb ontwikkeld verandert er weer wat voor hem.

Waarom een doula?

Een doula is er voor de volle 100% voor de moeder (en eventueel haar partner). Een doula luistert altijd naar de moeder en in haar aanwezigheid is zij geruststellend. Ze zorgt voor een vertrouwensband en een goede voorbereiding op de geboorte. De doula steunt de moeder in haar keuzes en zal haar aan deze keuzes herinneren wanneer zij bang is of twijfelt. De doula ziet de moeder, zoals zij echt is. Ze begrijpt de reis die de moeder doormaakt en moedigt het vertrouwen van de moeder aan en zet de moeder in haar kracht. Ze verzacht de pijn met haar aanraking, haar woorden of alleen met haar ogen. Een doula ís er.

Reacties