De transitie van mamacoach naar mamaplatform

Desiree Graste - de transitie van mamacoach naar mamaplatform
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”]

Wat vind ik dit leuk en spannend tegelijkertijd om in de wereld te slingeren..

De kogel is door de kerk. Ik ga het doen. Loslaten. Je weet waarschijnlijk dat ik begonnen ben met Mamamentje om zwangere en moeders te coachen in een flexibel & stabiel moederschap. Daarnaast heb ik ook een tool ontwikkeld om online, op een eenvoudige manier, je geboorteplan samen te stellen.

Ik geloof nog steeds heel heel diep in een flexibel en wendbaar ouderschap. Kort gezegd een ‘Agile’ ouderschap.

Maar het leven is keuzes maken. En ik sta nu wederom op een punt in mijn leven om nieuwe keuzes te maken.

Ik wil in mijn leven zoveel mogelijk impact maken om zoveel mogelijk mensen te helpen in en rondom het ouderschap.

Ja, dat kan als mamacoach.

Maar eerlijk gezegd, naast dat ik er enorm veel voldoening hieruit haal, ben ik mijzelf behoorlijk tegen gekomen. Ik hou mij iedere dag bezig met wat ik ontzettend leuk en fijn vind. Het moederschap. Nog steeds vind ik de transitie naar het moederschap wonderbaarlijk, geweldig tof, niet altijd even makkelijk, maar zou geen aspect ervan willen missen. Ik wil blijven doorgeven dat de tropenjaren ook écht leuk kunnen zijn.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”http://mamamentje.nl/wp-content/uploads/2021/01/33-1-576×1024.jpg” alt=”Desiree Graste van mamacoach naar mamaplatform” title_text=”Desiree Graste van mamacoach naar mamaplatform” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”]

Ondernemerschap is je kwetsbaar durven op te stellen

Ondernemerschap is er voor gaan met al je passie.

De drive hebben om toegevoegde waarde te leveren aan het leven van anderen. Ik heb dat van dichtbij mogen meemaken als ondernemer.

Ik zie ook elke dag de prachtige ondernemers, waar ik al dan niet persoonlijk contact mee heb, hun diensten aanprijzen. Maar ook strugglen om die moeder te bereiken die haar hulp zo ontzettend nodig heeft.

Aan de andere kant zie ik en spreek ik moeders die aan het stoeien zijn, op de vele aspecten in en rondom het moederschap en de opvoeding van hun baby en/of kind. Ze weten vaak wel dat ze extra steun in de rug kunnen gebruiken, maar wie dan, of hoe dan, dit moet je toch gewoon zonder extra hulp van een professional kunnen? Hmm..

Ready? De volgende transitie.

Van mamacoach naar mamaplatform voor jou.

Voor als je mama, mamaexpert of beide bent. Ik ga ben van plan om iets moois voor jullie te creëren.

Daar heb ik jullie hulp bij nodig. Want het laatste wat ik wil is sh*t gaan lanceren. Iets gaan maken waarvan ik denk dat jullie nodig hebben, maar dat dat helemaal niet zo is. Ik wil iets neerzetten waar jullie behoefte aan hebben.

Wil je mij helpen? Wil jij de enquête invullen die je hieronder kunt vinden?
Het duurt maar een minuutje of drie en je helpt niet alleen mij maar in de toekomst ook de vele ondernemers en mama’s die ik wil gaan verbinden met elkaar..

Alvast super bedankt voor jullie hulp!

Liefs, Désirée

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”http://mamamentje.nl/enquete/” button_text=”Yes, heb wel 3 minuutjes tijd om een enquete in te vullen” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” button_font=”|||||||#FFFFFF|”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Gerelateerde Artikelen

Samen slapen of niet samen slapen?

Samen slapen met je kind is echter niet het antwoord op alle slaap drama’s, en de beste plaats om dit te bespreken is ergens waar je met gelijkgestemden hierover kunt praten. Zij begrijpen wat het is om samen te slapen.
Maar voordat je je aanmeld voor de groep ‘Samen slapen’ is het handig om ook de opsomming te lezen waarom je niet meer samen zou moeten slapen.

Onvoorwaardelijk ouderschap, wat is het nou?

Onvoorwaardelijk ouderschap dat doet ieder ouder toch? Zou je kunnen denken? Elke ouder houdt immer onvoorwaardelijk van zijn kind, niet?! Toch kunnen ouders onvoorwaardelijk van hun kind houden, terwijl het kind zich niet gezien voelt. Het is een manier van opvoeden wat om bewustwording vraagt.

Onvoorwaardelijk ouderschap laat je nadenken over de band die je met je kind wilt.
Het is een pleidooi voor kindgericht opvoeden.

Deze manier van opvoeden nodigt uit om te kijken. Niet alleen naar ons kind, maar naar de hele maatschappij. Straffen en belonen zit namelijk in onze hele cultuur. Het is logisch en soms ook goed bedoelt, maar hoe meer je er in verdiept hoe meer je ermee wilt stoppen. Zodat het kind zich gezien voelt, fouten durft te maken, en vanuit plezier de wereld te ontdekken.

Hechting is van levensbelang

Hechting is van levensbelang maar tegelijkertijd heel natuurlijk. Op een makkelijke manier extra inzetten op de hechting met je kindje voor een stevige basis en vertrouwen is niet ingewikkeld of moeilijk. Het is juist heel fijn! Hechting is belangrijk maar mag je daardoor niet afschrikken. Het krijgt deze dagen in de media een behoorlijke lading waardoor het bijna krampachtig wordt. Terwijl hechting normaal gesproken zo mooi vanzelf gaat. En met wat kleine aanwijzingen ben je er weer alert op in je dagelijkse leven. Zodat het weer vanzelf mag gaan.

Waarom een doula?

Een doula is er voor de volle 100% voor de moeder (en eventueel haar partner). Een doula luistert altijd naar de moeder en in haar aanwezigheid is zij geruststellend. Ze zorgt voor een vertrouwensband en een goede voorbereiding op de geboorte. De doula steunt de moeder in haar keuzes en zal haar aan deze keuzes herinneren wanneer zij bang is of twijfelt. De doula ziet de moeder, zoals zij echt is. Ze begrijpt de reis die de moeder doormaakt en moedigt het vertrouwen van de moeder aan en zet de moeder in haar kracht. Ze verzacht de pijn met haar aanraking, haar woorden of alleen met haar ogen. Een doula ís er.

Reacties