Instagram Business Expert en moederschap

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Hi! Ik ben Susan Sandholm (37) een ambitieuze moeder en run een eigen succesvolle online-onderneming.

Wie is je gezin?

Ik woon samen met mijn gezin (man Danni en 2 kinderen Sam en Mila) in Heerhugowaard (Noord-Holland).

Wat vind jij het leukste aan moeder zijn?

De blije koppies van mijn kinderen die ik elke dag zie. De jongste die nog zo lekker van kroelen en knuffelen houdt. De oudste die dat natuurlijk niet meer zo vaak doet.
De puurheid en eerlijkheid van mijn kinderen en de spiegel van mezelf die ik terug zie in mijn kinderen. Lekker samen op pad om nieuwe dingen te ontdekken.

Susan de ondernemers aan het aan het woord (hier kun je bijvoorbeeld een specifiek voorbeeld geven van een moeder die ook ondernemer is dat je hebt geholpen):
Ik heb al vele ambitieuze ondernemers op Instagram geholpen en dit zijn voornamelijk vrouwen en moeders die ook de ambities hebben om via Instagram klanten te halen.

Hoe combineer jij het ondernemerschap met het moederschap?

Ik run mijn bedrijf onder schooltijd van de kinderen. Voorheen werkte ik nog in loondienst en toen waren het veel ballen tegelijk in de lucht houden.
In 2020 heb ik keihard gewerkt aan mijn business samen met een business coach Carolien Vennema zodat ik mijn droom kon gaan waarmaken; het runnen van een succesvolle online business.
Samen met mijn business coach heb ik afgelopen jaar keihard gewerkt aan een 1 op 1 Instagram training, een 8 weekse Instagram traject en een online academie gebouwd. En run ik inmiddels een succesvol bedrijf waardoor ik nu volledig kan leven van mijn business.
Sinds begin 2021 heb ik de juiste balans gevonden tussen het ondernemerschap en het moederschap. En waar ik voorheen altijd aan het werken was, merk ik dat ik het nu veel beter in balans heb gekregen. Als ondernemer kan je namelijk altijd wel door blijven gaan.

Wat zijn de uitdagingen als ondernemer en moeder?

Sinds begin 2021 heb ik eigenlijk de juiste balans gevonden tussen het ondernemerschap en het moederschap.
Werken onder schooltijd en af en toe een avond. De meeste klanten van mijn stappen nu in de online Instagram academie waardoor mij geen tijd kost.

Wat is je droom?

Mijn droom is om een succesvolle business te runnen en deze heb ik waar kunnen maken.
Ik heb zeker nog meer dromen om mijn bedrijf nog succesvoller te laten maken zodat ik straks ook meer dingen kan gaan uitbesteden.

Wat is je droom voor iedere moeder? (kan dit eigenlijk niet voor een ander invullen want dit is ieder voor zich ?)
De droom van iedere moeder lijkt mij om een gezond kindje op de wereld te kunnen zetten.

Wat vind jij leuk aan je werk?

Mijn kennis en expertise overdragen aan andere ambitieuze ondernemers die hun online zichtbaarheid via Instagram willen vergroten om hun online doelgroep te bereiken.

Wat moet je zeker níet doen als moeder?
Mij lijkt als je meerdere bedrijven naast elkaar hebt niet een indeale combinatie.
Want hoe kan je bijvoorbeeld 2 of 3 bedrijven runnnen, tijd voor jezelf hebben, je kinderen zonder dat je overloopt met stress als gevolg?
Sommige moeders kunnen dit maar mij lijkt het me dan dat je alles maar de helft kunt doen.

Dé tip van Susan over het moederschap:

Geniet van je kinderen, ze worden zo snel groot. Zorg ook dat je de juiste balans creëert met je kinderen, tijd voor jezelf en voor je bedrijf.
Neem rust momenten en ga niet altijd maar door. Met een eigen onderneming kan je altijd wel aan het werk blijven.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Gerelateerde Artikelen

Deel 3 – Door het sporten voelde ik me weer Iris (en sexy ;-)

Het moederschap heeft mij veranderd. Jou ook? Ik vind het best lastig om me naast moeder ook vooral Iris te voelen. Door te bewegen met liefde vind ik haar weer terug. Altijd. En dat is niet zo vanzelfsprekend, want die vrouw was ik echt kwijt na mijn eerste zwangerschap. En toen ik haar weer had gevonden, werd ik zwanger van mijn tweede. En kreeg ik bekkenbodemklachten. Wow, ik kwam er achter hoeveel invloed klachten hebben op het gevoel je niet sterk, mooi, sexy te voelen.

Waarom een doula?

Een doula is er voor de volle 100% voor de moeder (en eventueel haar partner). Een doula luistert altijd naar de moeder en in haar aanwezigheid is zij geruststellend. Ze zorgt voor een vertrouwensband en een goede voorbereiding op de geboorte. De doula steunt de moeder in haar keuzes en zal haar aan deze keuzes herinneren wanneer zij bang is of twijfelt. De doula ziet de moeder, zoals zij echt is. Ze begrijpt de reis die de moeder doormaakt en moedigt het vertrouwen van de moeder aan en zet de moeder in haar kracht. Ze verzacht de pijn met haar aanraking, haar woorden of alleen met haar ogen. Een doula ís er.

Reacties