Privacy Policy

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” global_module=”9903″ saved_tabs=”all” global_colors_info=”{%22gcid-198fb1dc-af4e-4430-b065-dbd0c7d9891c%22:%91%22header_2_text_color%22%93,%22gcid-a8054bc4-0740-452c-a60d-5b254a6aa835%22:%91%22link_text_color%22,%22quote_text_color%22%93,%22gcid-1b87b88c-d48b-43bd-b1f6-838f24e2a32c%22:%91%22quote_border_color%22%93}” header_2_text_color=”gcid-198fb1dc-af4e-4430-b065-dbd0c7d9891c” link_text_color=”gcid-a8054bc4-0740-452c-a60d-5b254a6aa835″ quote_text_color=”gcid-a8054bc4-0740-452c-a60d-5b254a6aa835″ quote_border_color=”gcid-1b87b88c-d48b-43bd-b1f6-838f24e2a32c”]

Privacybeleid van Mamamentje.nl

Laatste update: april 2021

De website “Mamamentje.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden je ter beschikking gesteld door Mamamentje.nl, statutair gevestigd te Rosmalen en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Noord Brabant onder nummer 75744384.

Daarnaast is ‘Mamamentje®‘ een geregistreerd merk in het handelsregister en BOIP.

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

Mamamentje.nl zal je persoonlijke gegevens niet en ook niet in de toekomst aan derden verkopen en/of verstrekken. Uitgezonderd is het verstrekken van de benodigde gegevens indien je een online of offline product hebt aangeschaft. Ik gebruik je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Mamamentje.nl wordt beheerd door Désirée Graste

Klik hier voor meer informatie over mij.

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

– Verzamelen van gegevens
Ik verzamel de gegevens die ik je vraag in te vullen als je

  • je inschrijft voor mijn inspiratiemails
  • een download aanvraagt
  • je aanmeldt voor een (gratis) online workshop en/of training
  • een contactformulier invult
  • een dienst of product op het platform koopt
  • een aanvraag doet voor één van de producten en/of diensten
  • een account aanmaakt
  • een persoonlijk profiel invult
  • deelneemt aan forums, groepen en discussies
  • reacties achterlaat bij content op de site

Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt.

De enige gegevens die ik mogelijk opsla zijn:

  • Voor – en achternaam
  • Adres, postcode en woonplaats
    Dit is om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk bij de juiste persoon en op het juiste adres te kunnen leveren.
  • Telefoonnummer
    Dit is om je te kunnen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training door te geven. Soms is het handiger om dat telefonisch te doen. Je bent nooit verplicht om in te vullen.
  • E-mailadres
    Zodra ik je bestelling heb ontvangen, ontvang jij een bevestiging en factuur per e-mail. Als de bestelling wordt verzonden zal PostNL (en/of MyParcel) uit mijn naam een e-mail sturen met de track & trace code.
  • IP-adres
    Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.
  • Alle profielvelden die je zelf invult onder mijn account of mijn profiel
  • Cookies
    Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.
    Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.

Verder belangrijk:

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Dit gebeurt uitsluitend met de gegevens die ik heb gekregen van jou persoonlijk zoals hierboven vermeldt onder ‘verzamelen van gegevens’.

  • Beveiliging gegevens
    Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.
  • Uitschrijven
    Wil je in de toekomst geen e-mail meer van mij wilt ontvangen? Dan kan je je altijd met één klik op een link weer uitschrijven.  Je vindt de link onderaan elke e-mail. Of je neemt gewoon even contact met me op. Je e-mailadres wordt dan onmiddellijk als niet zo snel mogelijk uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.
  • Mailsysteem
    Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem waar ik mee werk Mailblue / Active Campaign.
  • Facebook
    Voor het maken van advertentiedoelgroepen in Facebook maak ik gebruik van de e-mailadressen die ik verzamel via de aanvragen van (gratis) workshops/trainingen op mijn website.
  • Derden
    Ik geef of verkoop je gegevens niet aan derden. Ze zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Zoals in het geval van een download/ cursus/ training ed die deze derde beschikbaar heeft gesteld op het Mamamentje platform. Dit geldt voor zowel de betaalde als de gratis ter beschikking gestelde zaken. 
  • Webshop
    Bij een betaling in mijn webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan de servers en worden ook door Mamamentje.nl niet opgeslagen.
  • Datalek
    Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben. Dit gaat via de beveiliging van de verschillende diensten welke ik afneem.
  • Data van derden
    Van welke derde partijen we data ontvangen: Ik ontvang data van derde partijen om namens het platform te communiceren naar gebruikers van het platform. Ik gebruik met goedkeuring en bronvermelding, content van andere auteurs. In de meeste gevallen zal deze content onder de naam van de auteur zelf worden geplaatst. 
  • Gravatar service
    Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.
  • Media
    Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.
  • Analytics
    Met wie we jouw data delen: Met niemand actief. Wel wordt er gedeeld hoeveel downloads en verkopen er zijn gedaan voor een specifieke experts die verbonden is aan het het platform. Tevens zal algemene data worden gedeeld zoals het aantal bezoekers maar niet welke bezoekers. 
  • Bewaren
    Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.
  • Transactie
    Start jij een transactie maar deze wordt niet afgerond, dan worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van de maand verwijderd van de server.

Privacybeleid Mamamentje®

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]