Sneeuw en kinderbeleving

Neem de tijd om de dingen te doen die je gelukkig maken

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Whoohoo.. sneeuw! Ok, het zal waarschijnlijk niet lang blijven liggen, maar wat vind ik het altijd magisch als het toch eventjes naar beneden komt.

Toen er net een paar centimeter lag zijn we naar buiten gegaan met de kids. Beleven, ervaren wat sneeuw is.. Even met de voetjes laten voelen dat sneeuw koud is, dat je voetsporen achter kunt laten en daarna in de wasbak opwarmen..

Nou ja, opwarmen, daarna nog wat sneeuw eten ? en uitleggen dat ze ‘gele’ sneeuw toch echt niet moeten eten.. ?

Kreeg bij deze inside joke ook wel een beetje heimwee naar een mooie ski/snowboard vakantie. Vorig jaar vonden ze het geweldig in de sneeuw in Oostenrijk. Het zal volgend jaar worden dat we weer de mini-latjes onder die beentjes kunnen binden..

Neem de tijd om de dingen te doen die je gelukkig maken

In het kader van neem de tijd om dingen te doen die je gelukkig maken. Dit was wel zo’n momentje, tijd nemen om ze te laten ervaren. Te laten voelen, proeven en er over te vertellen.

Pure magie ook als je sneeuw in warm water laat vallen.. ‘waar is die sneeuw nou naar toe?’ en de ingewikkeldere vragen ‘als je sneeuw eet.. poep of plas je dat dan uit?’

Geniet van de kleine dingen in het leven.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Gerelateerde Artikelen

Deel 3 – Door het sporten voelde ik me weer Iris (en sexy ;-)

Het moederschap heeft mij veranderd. Jou ook? Ik vind het best lastig om me naast moeder ook vooral Iris te voelen. Door te bewegen met liefde vind ik haar weer terug. Altijd. En dat is niet zo vanzelfsprekend, want die vrouw was ik echt kwijt na mijn eerste zwangerschap. En toen ik haar weer had gevonden, werd ik zwanger van mijn tweede. En kreeg ik bekkenbodemklachten. Wow, ik kwam er achter hoeveel invloed klachten hebben op het gevoel je niet sterk, mooi, sexy te voelen.

#metime #selfcare en andere kreten

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”] Helemaal hot and happening. #metime claimen. Het zorgt voor meer ontspanning. Dat je je…

Reacties