Zakelijk

Waar vraag en aanbod rondom het moederschap bij elkaar komen.

Vanaf prille zwangerschap tot moeders van een kleuter. 

Wat is het Mamamentje platform?

Het Mamamentje platform is bezig om hét community platform te worden voor mama’s (en papa’s) die een liefdevolle hechting met het gezin en met zichzelf willen krijgen.

Het draait om oprechte toegevoegde waarde leveren aan het moederschap. De individuele professional krijgt hierbij het podium en niet de grote aanbieders. Dat betekent dus goed geïnformeerd worden en in contact te komen met prachtige zorgverleners, coaches, trainers en duurzame met liefde gemaakte producten rondom het moederschap. 

Ben jij wel een beetje klaar met overschaduwd worden door de commercie? Begin met een account aanmaken en ontdek echte waardevolle verhalen waar jij (h)erkenning krijgt als professional. Ontmoet andere moeders én professionals die hun weg in het moederschap aan het vinden zijn.  

Recente blogs:

Wat is er voor jou als professional mogelijk op het platform?

Waarom zou je hier tijd in steken?

 • Er zijn grootste plannen voor de toekomst, het Mamamentje platform is bezig om hét community platform te worden voor zowel moeder als professional (neem contact met mij op als je nu al meer wilt weten)
 • Meer exposure = meer leads = meer klanten
 • Eeuwige roem 🙂
 • Samen sterker met gelijkdenkende
 • Het draait om moeders en professionals en niet om de grote commerciële partijen
 • De eerste 25 pionier professionals krijgen vele extra’s tegen gereduceerde commissies. Mits ze hun ongezouten mening willen geven over het platform en de vele functionaliteiten die er aan komen willen uitproberen.
  Wees snel, er staan al 20 pioniers professionals in de startblokken voor het platform. Maak een account aan en contacteer mij om hiervoor in aanmerking te komen. 

Help je mee?

Wil jij als een van de pioniers helpen in de ontwikkeling en richting van het platform en er zelf van profiteren?

Dat kan!

Wil jij schrijven voor Mamamentje? Dat kan!

Een paar richtlijnen voor de blogs of artikelen:

 • een echt verhaal waar je iets uit kunt halen
 • niet sensatiebelust
 • je eigen persoonlijk inslag
 • je ervaring als moeder
 • je ervaring of kennis als professinal in het ouderschap
 • zijn open en oprecht

Thema’s
(wordt nog uitgebreid in de toekomst)

 • Mama Mindset
 • De tropenjaren
 • Natuurlijk ouderschap
 • Onvoorwaardelijk ouderschap
 • Positief opvoeden
 • Kind volgend
 • Zwanger worden & zijn
 • Ouder worden
 • Ouderschap tot kleuterleeftijd
 • Duurzaamheid
 • ‘Wat niemand je verteld’

No-go thema’s:

 • Alles wat niet in lijn is of kan zijn met bovenstaand rijtje.

Op de hoogte blijven van de mogelijkheden voor jou als professional?

Wil jij je kennis en ervaring delen met moeders? Contact maken met gelijkgestemden of meteen contact met andere professional?
Maak dan meteen vrijblijvend een account aan. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking waarbij jij al je vragen kunt stellen wat het platform voor jou kan betekenen.
Wil je nog geen account aanmaken, maar wel op de hoogte blijven van het platform als professional? Laat dan je gegevens in en krijg regelmatig een update over de voortgang.

Ik zal je 1 mail max. per week sturen boordevol kwalitatieve inhoud en updates!

Pinky promise!

Warme groet, Désirée

Wie is de initiator van het Mamamentje platform?

Hi, ik ben Désirée, de mama achter Mamamentje

Even voorstellen..

Desiree koekjes eten cravings

Voordat dit verandert in een soort van contact advertentie, deel ik mijn allerbelangrijkste kernwaarde met je en dat is rust en vrijheid.

Ik geniet van het moederschap én ondernemerschap. Ondanks de tropenjaren met 3 kinderen tot de kleuterleeftijd laat ik mij niet tegenhouden om mijn dromen werkelijkheid te laten worden. Vrijheid om zelf te bepalen hoe ik het moederschap doe, met een fijne hechting met mijn kinderen. Waarbij ik echt mijn kinderen (en mijzelf) door en door ken. Plus een super gaaf bedrijf runnen waarbij ik zowel moeders als professionals rondom het moederschap help. 
 
Ik weet waarvoor ik sta, samen met Thomas, en speel flexibel in op alle veranderingen (lees shitzooi) die op mijn pad als moeder en ondernemer komt.
 
Maar ik doe het niet alleen. Want hoe cliché het ook klinkt: ‘It takes a village to raise a child’… nou dat geldt ook voor een bedrijf. Ik ben niet bang om hulp te vragen aan andere moeders en professionals. Jij hoeft het ook niet alleen te doen! 

Gek laten maken

Wil jij je ook niet gek laten maken door de moedermaffia’s, (schoon-)ouders en jezelf. Wil jij weten waarvoor je staat binnen het moederschap en jezelf als persoon of simpelweg gelijkgestemden online ontmoeten? Of wil jij moeders graag helpen met jouw expertise?

Het streven van het Mamamentje platform is om anders te laten zijn dan wat je ‘mainstream’ tegenkomt. Down-to-earth en recht door zee. Dit moet bij je passen, deze andere kijk op zaken.
 
Ik denk dat het helemaal niet zo’n aparte uniek kijk op zaken is. Echter dat dit overspoeld wordt door grote merken en commercie (omdat daar nu eenmaal meer geld in te verdienen valt ) En daar wil ik met dit verbindende platform, samen met jou als mama en/of professional, een tegengeluid aan bieden. Echte verbinding en luisteren naar je intuïtie is voor mij onmisbaar in het leven. Dit zal je ook op het platform tegen gaan komen.
 
Oh en ik ben ook nog steeds een vrouw, partner en nog zoveel meer. Met cravings, zie foto ;-). Maar bovenal een moeder in hart en nieren. Als ik voor iedere knuffel een kwartje zou krijgen, dan zou ik miljonair zijn. En weetje, dan zou ik nog steeds deze community zijn opgestart.

Ik voel tot diep in mijn ziel dat dit mijn roeping is, deze idioot met een missie te zijn, om zoveel mogelijk moeders én professionals met elkaar te gaan verbinden. 

 
Dus lieve mama of professional rondom het vroege moederschap, wanneer spreek ik jou? Yes, hier wil ik mij bij aansluiten!

Welke andere (zakelijke) mogelijkheden zijn er?

Sponsoring en reclame

Het is niet te vermijden dat er sponsoring of reclame te zien zal zijn op het platform. Een platform onderhouden en eventueel ook een belegde boterham er aan overhouden is namelijk verre van gratis.

Het streven is om (sluik)reclame en advertenties niet de overhand te laten nemen en dat vooral heel relevante diensten, artikelen of producten van kleinere ondernemers onder de aandacht worden gebracht.

Wil jij je aansluiten bij een community die er echt toe doet?
Neem dan contact op met desiree@mamamentje.nl en dan praten we verder wat de mogelijkheden zijn.

Je eigen webwinkel

Heb jij al een webwinkel (of niet?) en zoek je een plek waar jij je meer kunt laten zien en horen? Maak dan je eigen webwinkel aan. Een van de voorwaarden van het aanbieden van je producten is dat er een verhaal achter zit, een missie die past binnen de visie van het Mamamentje platform.

Meer over weten? De planning is dat deze mogelijkheid vanaf de herfst mogelijk gaat zijn. Neem dan contact op met desiree@mamamentje.nl en dan praten we verder wat de mogelijkheden zijn.

Stichtingen

Wil jij je stichting onder de aandacht brengen die zwangere en jonge moeders als doelgroep heeft? Dat kan! Stuur mij een mail en dan kijken we hoe we elkaar kunnen ondersteunen! >>Stuur mij een mail

Affiliatie links

Als er een linkje wordt geplaatst naar een andere website en daar een commissie over verkregen wordt dan wordt dat duidelijk aangegeven.

Jij als moeder betaalt dan overigens niet meer voor het product of de dienst! Je kunt het platform dus ook op die manier steunen door eerst op een linkje in de website te klikken en dan naar de andere website pas te gaan.

Heb jij trouwens een affiliatie programma wat past in de visie van Mamamentje (ondersteuning van kleine ondernemingen). Dan kun je mij dit ook laten weten!

Bekende Nederlander of investeerder?

Wil jij je steen(-tje) bijdragen om zwangere en nieuwe moeders goed te informeren dat het ook anders kan? Wow! Super tof! Dit kan op verschillende manieren. Door bijvoorbeeld je eigen netwerk in te zetten om de community meer bekendheid te geven, jouw ervaring te delen en/of door financieel investeerder te worden.  Vooral dit laatste is nodig voor de verdere doorontwikkeling van het platform op marketing, techniek en groei aspecten.
>>Stuur mij een mail zodat we hier verder over kunnen praten. Ik kijk er al naar uit!

De community groeit met de dag met fijne professionals en moeders. Wil jij ze ook ontmoeten?

Yes, ik wil gelijkgestemden ontmoeten!